Insinööritunnusten yhteistilaukset keväällä

Insinööriopiskelijoille ja valmistuville on taas tarjolla sekä blingblingiä että päänkaunistimia kausialennuksin! Järjestämme yhteistilauksen niin sormuksista kuin tuosta hassunkurisen violetista muotipäähineestä, joka myös imppulakin nimeä tottelee.

Tilausohje sormuksiin ja rintamerkkeihin

Sormus- ja pinssitilaus lähetetään liittoon 11.3., jotta tilaus ehtii perille sesonkiaikana. Sormukset toimitetaan alustavan tiedon mukaan viikolla 18 (maalis-huhtikuun taite). Tilataksesi sormuksen tee näin: Mittauta sormesi esimerkiksi kultasepänliikkeessä ja lähetä mitattu koko sekä nimesi, nimikirjaimesi (max. 3), valmistumisvuotesi, haluamasi sormuksen tai pinssin malli ja UIL:n jäsennumerosi, mikäli olet jäsen, osoitteeseen tsuri.kamppuri[ät]jio[piste]fi. Sormusmalleja ja hintoja voit tutkia Insinööriliiton sivuilla sekä Rajakadun ja Dynamon ilmoitustaulujen tykönä.

Insinööriopiskelijaliitto – Insinöörisormus ja rintamerkki

Tilausohje imppulakkiin

Imppulakin tilauspäivämäärää ei ole vielä löyty lukkoon, mutta viitteellisesti arvioiden tilaus tapahtunee huhtikuun alkupäivinä, jotta lakit ehtivät tänne vapuksi. Tiedotamme lisää, kunhan liitosta tulee lisää tietoa. Lisätietoa imppulakista ja sen käyttöetiketistä löydät Insinööriopiskelijaliiton sivuilta.

Insinööriopiskelijaliitto – Insinöörilakki