Harjoitteluvalmennusta ja insinöörityöinfo insinööriopiskelijoille

Uusi Insinööriliitto ry tarjoaa insinööriopiskelijoille harjoitteluvalmennusta sekä insinöörityöinfoa. Harjoitteluvalmennus järjestetään tiistaina 20.3. kello 16-18 Rajakadun kampuksella luokassa F207, sekä keskiviikkona 21.3. kello 16-18 Dynamolla luokassa D404. Insinöörityöinfo järjestetään Rajakadulla torstaina 29.3. kello 16-17 auditorio Tulikarissa (D205), sekä Dynamon auditoriossa torstaina 22.3. kello 16-17.

Harjoitteluvalmennuksessa kerrotaan työnhausta ja haastattelutilanteessa toimimisesta, työsopimuksen kiemuroista, työmarkkinajärjestöjen roolista insinööriopiskelijan näkökulmasta, työstä saatavan palkan muodoista sekä muista työsuhteeseen liittyvistä seikoista, kuten lomista ja korvauksista.

Insinöörityöinfossa kerrotaan insinöörin työmahdollisuuksista, työsopimuksen määrittelyistä, työllistymisestä sekä työttömyysturvasta.

Molempiin koulutuksiin ovat tervetulleita insinööriopiskelijat kampukseen katsomatta.