KUTSU opiskelijoille kehittämään Tekniikka messuja!

Kiinnostaisiko sinua mennä kehittämään Tekniikan messuja? Tapaaminen järjestetään perjantaina 29.11. klo 13.00-17.00 Jyväskylän Paviljongissä. Ilmoittautumiset maanantaihin 25.11. klo 18.00 mennessä sähköpostiin: riina.niskakangas@jio.fi.

~~~~~~~~~~~~~~

KUTSU opiskelijoille kehittämään Tekniikka messuja!
Alan ykkösmessujen suunnittelu on täydessä vauhdissaan. Tekniikka 2014 -messut järjestetään
3.-5.9.2014 Jyväskylän Paviljongissa. Ensi vuonna Tekniikka messut saavat kumppanikseen perinteiset Turvallisuusmessut sekä uuden KyberTurvallisuus -messutapahtuman laajoine oheisohjelmineen. Kolmen messutapahtuman yhdistelmä tuo enemmän kiinnostavaa nähtävää Tekniikan ydinkävijäkohderyhmille.
Tekniikka-messut keskittyvät automaatio- ja tuotantoteknologian ratkaisuihin teollisuuden kaikille toimialoille. Tekniikka messujen ydinkävijäkohderyhmät ovat kaikkien teollisuuden-alojen automaatiosta ja tuotantoteknologiasta vastaavat päättäjät, asiantuntijat, suunnittelijat, käyttäjät sekä opiskelijat Suomesta ja lähialueilta. Messut ovat tärkeä tapahtuma alan toimijoille myös face-to-face tapaamisten ja verkostoitumisen muodossa.

Mielestämme alaa opiskelevat – tulevaisuuden tekniikan ammattilaiset – ovat avainasemassa tapahtumaa kehitettäessä! Järjestäjinä ja näytteilleasettajina haluamme sinut tekniikan alan korkeakoulu- tai ammattikorkeakouluopiskelija mukaan ideoimaan tulevaisuuden näyttelytapahtumaa. Tule antamaan järjestäjille vinkkejä siitä, millaiset messut kiinnostavat ja ovat anniltaan parhaat.