Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n liittokokous

Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n liittokokous oli koolla M/S Mariellalla 16.-17.11.2013. Kokouksessa päätettiin vuoden 2014 suuntalinjoista talousarvion ja toimintasuunnitelman muodossa, hyväksyttiin toimintakertomus ja tilinpäätös sekä myönnettiin tili- ja vastuuvapaus vuodelta 2012 sekä hyväksyttiin talousohjesääntö ja koulutuspoliittinen asiakirja.

 

Liittokokous valitsi vuoden 2014 puheenjohtajaksi lahtelaisen insinööriopiskelijan Marjut Lehtisen. Lehtinen on kuluvana vuotena toiminut Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n hallituksen jäsenenä.

 

Varapuheenjohtajaksi liitto valitsi rovaniemeläisen Janne Posion. Muut hallituksen jäsenet ovat Esa-Matti Köykkä Seinäjoelta, Mika Kiviharju Riihimäeltä, Noora Nieminen Kotkasta, Tuomas Ylläsjärvi Lappeenrannasta, Satu Halkola Kotkasta ja Taija Frilander Kuopiosta. Varajäseneksi hallitukseen valittiin Rauha Repo Kuopiosta. Uusi hallitus pitää järjestäytymiskokouksensa tammikuussa Helsingissä.

 

Akavalaisen Uuden Insinööriliiton opiskelijajärjestö Insinööriopiskelijaliitto IOL ry on tekniikan opiskelijoihin keskittynyt edunvalvontajärjestö. Liitolla on n. 17 000 jäsentä ja sen päätoiminta-alueet ovat koulutuspolitiikka, insinööriopiskelijoiden ammattikuva sekä työelämän edunvalvonta.

 

Lisätietoja:

 

Puheenjohtaja Mika-Matti Ojala, puh. 0400 722 721, mika-matti.ojala@iol.fi

Asiamies Ulla-Mari Pasala, puh. 0201 801 875, ulla-mari.pasala@uil.fi