Insinööriopiskelijapäivät 2012

Ennen kuin olemme edes ehtineet läpikäydä ruotsinlaivan koettelemukset on aika katsoa tulevaisuuteen, nimittäin vuoden parhaat Insinööriopiskelijapäivät valtaavat Helsingin kadut 13.-14.10.2012. Tiedossa on makoisia rasteja, mahtavia kavereita ja mahtipontiset loppubileet. Tursajaisissa käyneille tästä sopivat jatkot! Jyväskylän bussikyydissä on tilaa 50 ensimmäiselle rymyäjälle. Mukaan mahtuu perinteiden mukaan rumien insinöörien lisäksi myös kauniita insinöörejä sekä muiden alojen edustajia, lähettiläitä ja messiaita.

Tänä vuonna mukaan on tunkemassa huhujen mukaan myös työelämää nähneitä vanhuksia, eli kannattaa käyttää tilaisuus myös siihen hämähäkkimäiseen (hei, moelsky) verkostoitumiseen. Muistakaa myös Tekniikka ja X -skaba, jonka aiheena on tänä vuonna Tekniikka ja Lautapelit. Huom! Osallistumismaksun voi maksaa lokakuun Kela-bonuksista.

Ilmoittautuminen DOWN BELOW CLICK CLICK!