ASTin 2012

Mikäs sen parempi tapa aloittaa lukuvuosi kuin reipas opiskelijaristeily. Jokavuotiseen tapaamme olemme järjestäneet tapahtumaan edestakaisen kuljetuksen, ja sille ilmoittautuminen alkaa NYT!

Ilmoittautuminen
Meille on varattu laivasta 23 kpl 4 hengen hyttejä, sekä 4 kpl 2 hengen hyttejä. Lysti kustantaa lompakosta Insinööriopiskelijaliiton jäseneltä 30 euroa, muilta 40 euroa. Maksu kattaa bussit, laivat, ruoat ja holistisen huolenpidon. Nesteyksen hoitaa jokainen itse. Maksut tarkistetaan ennen bussiin nousua. Ilmoittautuminen sulkeutuu kun molemmat bussit ovat täynnä, viimeistään 12.9. Huom! Jokaisen risteilylle ilmoittautuvan tulee ilmoittautua erikseen, jotta saamme kaikkien osallistujien yhteystiedot, jolloin tieto saadaan kulkemaan kaikille suoraan.

Ohjelma

Lähtö torstaina 27.9. Jyväskylästä keskipäivän aikoihin, josta suuntaamme Turun satamaan noustaksemme laivaan klo 20.15. Saavumme takaisin Turkuun seuraavana päivänä noin klo 19.15, josta aloitamme paluumatkan kohti Jyväskylää.

  • Avajaistilaisuus Moulun Rougessa klo 21
  • Rastikierros torstaina kello 22.30 alkaen
  • Silja Comedy Club kello 23.00 – 00.30 Moulin Rougessa
  • Perinteiset toogabileet 02.00 alkaen Moonlight Discossa
  • Insinöörikaraoken ASTin-mestaruus klo 01:00 Windjammer Barissa
  • PoolPartyt perjantaina klo 16-18, lipun hinta 5e ja lippuja myydään torstaina klo 21 alkaen (ja myynti jatkuu perjantaiaamuna, jos lippuja jäljellä) kannelle 7 tulevassa ASTin-infossa
  • Muutokset ja tarkennukset ohjelmaan tulossa vielä myöhemmin.

“Mikä ihmeen ASTin?”
Jos et vielä ole kuullut ASTinista, vika on sinussa. Suuntaa äkkiä katseesi osoitteeseen astin.fi. Älä kuitenkaan ilmoittaudu risteilylle suoraan tapahtuman sivuilta, vaan meidän kauttamme, mikäli mielit mukaan hilpeään bussikyytiimme. Mikäli vahinko pääsi jo käymään, ota yhteyttä Tsuri Kamppuriin, etunimi.sukunimi{ät}jio.fi.

Ensisijainen yksinoikeus tähän ihanuuteen on aloittavilla tekniikan opiskelijoilla, mutta niin koettelemuksen uusijoita sekä sen viime vuonna missanneita kuin taloustietelijöitä ja humanistejäkin halutaan mukaan ilonpitoon. Busseja on nyt varattu edellisvuotisen ryntäyksen innoittamana kaksin kolmin kappalein, ja vyörymmekin tänä vuonna kohti satamaa 150 hengen sekasakin saumattomassa sovussa. Ilmoittautuminen on nyt päättynyt, tiedotamme maksuista lisää pikimmiten!