ASTin 2011

Hei ja moi, hyvät kanssaopiskelijat,

Uudet aloittaneet (sekä uudelleen aloittaneet, uudestisyntyneet ja uusmieliset) opiskelijat ovat olleet alkusyksystä suorastaan ylitsevuotavan ahkeria ja täyttäneet ASTinille lähtevän bussilaivueemme piripintaan. Onnellisille nopeimmin ilmoittautuneille on lähtenyt sähköpostiviestiä asian johdosta. Mikäli et valitettavasti tähän satapäiseen insinöörijoukkoon tällä kertaa mahtunut, ei huolta, ASTin tulee uudestaan ja uudestaan yhtä varmasti kuin muistutus TV-maksusta. Erityiskiitoksena isoa kättä alueemme isoille insinööreille insinöörihenkeen panostamisesta toisen kulkuvälineen muodossa.

2 thoughts to “ASTin 2011”

  1. Millä perusteella toinen bussi täytettiin? Itse laitoin ensimmäisestä bussista kyselyä ihan syyskuun alussa, mutta paikat oli jo täytetty. Eilen kuulin kaverilta toisesta bussista, josta oli tiedotettu sähköpostilla, ja jäin pohtimaan että millä perusteella kyseinen tiedotus ei kolahtanut mun postilaatikkoon vaikka aiemminkin asiasta kyselin. Osaatteko kertoa onko syynä jokin randomgeneraattori joka valitsee onnekkaimmat vai mikä?

  2. Busseihin priorisoitiin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijat, minkä jälkeen loput paikat pyrittiin jakamaan jotakuinkin ilmoittautumisjärjestyksessä. Päätös toisen bussin ottamisesta tehtiin varsin pikaisella aikataululla ilmoittautujatulvan yllättäessä.

    Vastattu mailiin yksityiskohtaisemmin.

Comments are closed.