Uusien opiskelijoiden infopaketti

Kouluvuosi on pyörähtänyt taas käyntiin orientaatioviikon merkeissä. Jyväskylän Insinööriopiskelijat JIO ry toivottaakin uudet opiskelijat tervetulleeksi insinööriyden ihmeelliseen maailmaan tästä blogipostauksesta löytyvän uusien opiskelijoiden tietopaketin merkeissä.

Jyväskylän Insinööriopiskelijat JIO ry on Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n paikallisjärjestö, joka pyrkii edistämään Jyväskylän ammattikorkeakoulun tekniikan alan opiskelijoiden ammatillista kehitystä. Toimimme samalla myös koulutusalajärjestön roolissa, eli ajamme ja huolehdimme opiskelijoidemme eduista ja hyvinvoinnista sekä järjestämme tapahtumia yhdessä koulutusalajärjestöjen kanssa.

Liittyessään jäseneksemme opiskelija liittyy Insinööriopiskelijaliiton jäseneksi. Välittöminä etuina jäsenyydestä saa hyödyke- ja tapahtuma-alennuksia sekä ilmaisia lehtiä ja työsuhdeneuvontaa. Tarjoamme myös järjestötoimintakokemusta hallituksessa toimimisen ja Insinööriopiskelijaliiton koulutusten muodossa. Lisää liitosta ja sen eduista voi lukea Insinööriopiskelijaliiton nettisivuilta osoitteessa http://www.iol.fi/. Jäseneksi pääsee liittymään opiskelijan liittymislomakkeella (toim. huom. ei Uuden Insinööriliiton liittymislomake, lomakkeelta pitää löytyä mm. mahdollisuus valita Oppilaitos ja opintosuuntaus).

Aloittavien risteily, eli tuttavallisemmin ASTin, on vuosittainen aloittavien ja aloittavamielisten insinööriopiskelijoiden risteily, johon startataan tänä vuonna torstaisena syyskuun 22. päivänä. Megahupiretken totaalihinta 20/27€ jäseneltä/ei-jäseneltä siivittää opiskelijan unohtumattomalle bussimatkalle kohti Turun satamaa ja Itämeren ulapoita. Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä seuraavat tiedot osoitteeseen astin2011@jio.fi 7.9. mennessä: etunimi sukunimi, syntymäaika ja tieto Insinööriopiskelijaliiton jäsenyydestä. Maksu suoritetaan tilillemme ja maksusta tulostetaan bussia varten kuitti. Bussi lähtee matkahan 22.9. kello 14-reikäleipä Rajakadulta D-siiven ovilta.

Haalareita voi sovittaa ja tilata viikolla 35 seuraavanlaisilla ständeillä: Rajakadulla F-siivessä kirjaston edessä ti 30.8. klo 10-14, sekä Dynamolla ke 31.8. klo 12-14 ja pe 2.9. klo 11-13. Haalarit maksavat IOL:n/JIOn jäsenille 20 euroa, muille 30 euroa. Liittyä voi myös tilauksen yhteydessä. Huom! haalarit maksetaan tilauksen yhteydessä käteisellä. Saatavilla myös yksittäisiä vintage-keräilykappaleita, tule noutamaan heti omasi!

Tiedotamme lisää tulevista tapahtumista seuraavissa blogiposteissa. Siinäpä tällä erää. Muistakaahan seurailla elektronista eksistenssiämme sekä näin verkkosivuillamme että myös Facebook-ryhmässämme. Syksyn mittaan tulossa lisäinfoa mm. Insinööriopiskelijapäivistä, koulutuksista ja vaikuttamisesta kiinnostuneille syyskokouksesta.