Opiskelija, osallistu työssäkäyntitutkimukseen!

Uuden Insinööriliiton ja Insinööriopiskelijaliiton yhdessä toteuttama kysely opiskelun aikaisesta työskentelystä (Tekniikan alan ammattikorkeakouluopiskelijoiden työssäkäyntitutkimus 2009) on jälleen käynnissä.

Edunvalvonta perustuu tietoon ja siksi on tärkeää, että saamme koko maan kattavia tietoja opiskelijoiden työpaikkatilanteesta, työn laadusta ja sisällöstä. Meille on yhtä arvokasta saada tietoa työskentelystäsi kuin saada tieto siitä, että et ole ollut työssä. Tietoja käytämme apuna neuvotteluissa työnantajien ja viranomaisten kanssa, tavoitteena saada harjoittelu laadullisesti ja sisällöllisesti tukemaan mahdollisimman hyvin valmistumisen jälkeistä työllistymistä. Tulosten pohjalta akavalaiset Uusi Insinööriliitto ja Insinööriopiskelijaliitto selvittävät työssäkäynnin kehittymistä opiskelujen edetessä ja samalla se on pohja laadittaessa palkkasuosituksia ensi kesän kesäharjoittelulle ja kesätöille.

Valitse itsellesi sopiva vastaustapa – joko alla olevan linkin kautta avautuva sähköinen lomake tai oman paikallisyhdistyksesi kautta jaettava perinteinen paperilomake. Jos olet kyselyyn jo vastannut, ei sinun tarvitse vastata kyselyyn uudelleen.

www.iol.fi/kyselyt