Uusi Insinööriliitto uudisti organisaatiotaan vastatakseen työmarkkinakentän muutoksiin

Uusi Insinööriliitto UIL ry on uudistanut organisaatiostaan vastatakseen entistä tehokkaammin työmarkkinakentän muutoksiin ja tarjotakseen jäsenistölleen entistä parempaa jäsenpalvelua.

Uuden Insinööriliiton hallitus on hyväksynyt organisaatiouudistuksen yksimielisesti 5.2.2009 pitämässään kokouksessa. Organisaatiouudistus astui voimaan välittömästi.

Uuden Insinööriliito uudistettu organisaatio koostuu järjestö- ja kehittämisyksiköstä, koulutus- ja tutkimusyksiköstä, työsuhde- ja neuvotteluyksiköstä sekä hallinto- ja lakiyksiköstä. Uuden Insinööriliiton toimintaa johtaa puheenjohtaja Pertti Porokari.

Uuden Insinööriliiton järjestö- ja kehittämisyksikköä johtaa Ari Impivaara, koulutus- ja tutkimusyksikköä Hannu Saarikangas, työsuhde- ja neuvotteluyksikköä Ismo Kokko sekä hallinto- ja lakiyksikköä Ari Kiiras.

Järjestö- ja kehittämisyksikköön kuuluvan viestinnän esimies on toimituspäällikkö ja
Uusi Insinööri –lehden päätoimittaja Ilona Mäenpää. Samaan yksikköön kuuluvan jäsentietopalvelun esimiehenä toimii Pasi Heiskanen. Atk-päälliköksi on nimitetty Kari Malinen.

Koulutus- ja tutkimusyksikköön kuuluvasta tutkimustoiminnasta vastaa tutkimuspäällikkö Aila Tähtitanner. Samaan yksikköön kuuluvaa opiskelijatoiminnan, Insinööriopiskelijaliiton esimiehenä toimii Ulla-Mari Pasala.

Työsuhde- ja neuvotteluyksikössä elinkeinopoliittisista asioista vastaa elinkeinoasioiden päällikkö Heidi Husari.

Hallinto- ja lakiyksikköön kuuluvan taloushallinnon esimies on talouspäällikkö Marjut Lehtikari ja lakimiesten esimiehenä toimii johtava lakimies Kati Hallikainen.

Lähde: Insinööriopiskelijaliitto IOL ry