Yhdistyksen syyskokous 5.11.2013

Jyväskylän Insinööriopiskelijat JIO ry:n syyskokous on täällä taas!Kokous pidetään Opinkiven saunatiloissa tiistaina 5.11. kello 18.00 alkaen. Sisään pääsee jo 17.30.Kokouksessa käsitellään seuraavat sääntömääräiset asiat:
– Toimintasuunnitelma vuodelle 2014
– Budjettiesitys vuodelle 2014
– Valitaan toiminnantarkastajat ja heidän varamiehensä vuodelle 2014.
– Hallituksen puheenjohtajan valinta toimikaudelle 2014
– Hallituksen rahastonhoitajan valinta toimikaudelle 2014
– Hallituksen sihteerin valinta toimikaudelle 2014
– Hallituksen jäsenten valinta toimikaudelle 2014
sekä toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2007.
Mikäli olet kiinnostunut JIO ry:n toiminnasta ja haluat olla mukana kehittämässä sitä, niin tule ihmeessä paikalle ja hae mukaan toimintaan. Hallitukseen voit hakea myös lähettämällä avoimen hakemuksen osoitteeseen riina.niskakangas@jio.fi. Hakemuksesta on käytävä ilmi haetko puheenjohtajaksi, sihteeriksi vai hallituksen jäseneksi. Kaikki hakemukset käydään läpi kokouksessa ja ne ovat mukana vaaleissa.Kokouksen jälkeen ohjelmassa vapaata oleskelua saunomisen merkeissä. JIO ry kustantaa tilaisuuteen jälleen pienimuotoisen tarjoilun saunajuomineen. Mikäli kuitenkin haluat juoda enemmänkin, niin on syytä varata omia juomia matkaan.
Esityslista löytyy täältä.
Ilmoittautumiset sekä kysymykset: riina.niskakangas@jio.fi / 044 093 9859
Otathan mukaasi IOL:n jäsenkorttisi jäsenyyden varmistamiseksi.
Tervetuloa!
Tapahtuma Facebookissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *