Akava-päivät nurkan takana

Meitä insinöörejä läheisesti koskevan kattojärjestömme Akava-päivät saapuvat Työhön!-teemallaan Jyväskylään torstaina 10.10. kello 17 – 20 ravintola Priimuksessa. Tilaisuudessa käsitellään akavalaisten työelämää eri puolilla Suomea: työllistymistä, työelämän laatua, työelämän rakenteita, työssä jaksamista ja työyhteisöjen tarpeita. Akava-päivät ovat loistava tilaisuus omien työelämää koskevian näkemysten, toiveiden ja huolien esittämiseen, ja paikalle toivotaankin kattava poikkileikkaus eri alojen akavalaisia opiskelijoita.

Akava-päivien yhteydessä pidetään myös Akavan syysseminaari, jossa puhutaan mm. opiskelujen ja työn yhteen sovittamisesta. Seminaari-ilmoittautuminen 4.10. mennessä sähköpostitse osoitteeseen syysseminaari2013@gmail.com. Seminaaripaikan osoite: Taulumäentie 45, Jyväskylä. Lisätietoja antaa Olli Backman, gsm 040 579 5116.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *