Vuoden 2013 suosikkiopettaja: Hannu Haapamaa

Maanantaina JIO:n hallitus palkitsi jäsenistön ehdotuksen mukaisesti rakennustekniikan opettajan Hannu Haapamaan vuoden 2013 Inssien parhaaksi opeksi. Haapamaata kehuttiin työlleen omistautuneeksi opettajaksi, jolta opiskelija voi tarpeen tullen pyytää apua oppimiseensa.

Kaikkiaan jäsenistö jätti 35 ehdotusta vuoden parhaaksi opettajaksi.

Haapamaa vastasi huomionosoitukseen kiitoskirjeellä:

Hei,
JIO ry:n hallitus ja jäsenet sekä
kaikki rakennustekniikan opiskelijat,

Jyväskylän Insinööriopiskelijat ry:n hallitus ilahdutti luentoani tuomalla minulle vasaran.
Olihan minulla pari vasaraa ennestäänkin, mutta tämä oli aivan erityinen vasara.

Siinä lukee “Inssien paras ope 2013”.

Lisäksi sain hienon kukkakimpun vaaleita neilikoita ja lahjakortin kylpylään.

Olin aivan otettu, siinä meni oppitunti plörinäksi.

Kiitän teitä sydämeni pohjasta saamastani huomion osoituksesta. Arvostan tämän merkittävimmäksi huomioinniksi, mitä opettaja voi urallaan saada. Minulle on kohtalaisen samantekevää, mitä mieltä päälliköt ja muut opettajat ovat tekemisistäni. Sillä on merkitystä, että te arvostatte tekemisiäni tällä tavalla.

Vaikka vasara oli osoitettu minulle, koen, että arvostatte tällä tavallaan myös omaa työtänne. Tulevaisuudessa, jota varten opiskelette, tuskin menestyy, ellei jatkuvasti kehitä itseään ammatillisesti. Lisäkoulutus muodossa tai toisessa tullee monelle tutuksi. Toivoisin, että mahdollisimman moni kokisi opiskelun myönteisenä ja saisi siitä intoa uusiin (ja vanhoihinkin) rakentamistekniikoihin perehtymiseen myös koulun jälkeen. Rakennetaan tulevaisuutta yhteistyöllä.

Sydämellisesti kiittäen,
Hannu Haapamaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *