Insinööriopiskelijoiden INSSIsauna MTV3:ssa 30.1.

Keksijätehdas on leikkimielinen kokoperheen viihdeohjelma jonka tarkoituksena on esitellä hullunkurisia keksintöjä ympäri Suomen. Ohjelmaa juontaa Simo Frangén ja hänen tehtäviinsä kuuluu keksintöjen esitteleminen ja yleisön viihdyttäminen. Keksintöjä arvioi kolmihenkinen raati, jossa toimivat Jethro Rostedt, Pirjo Suhonen ja Marko Parkkinen. Ohjelman jälkeen katsojat saavat äänestää jakson parasta keksintöä MTV3:n kotisivuilla.

Kuopiolaisten insinööriopiskelijoiden opiskelijaprojekti INSSIsauna kisaa yhtenä keksintönä ohjelmassa 30.1.2011 klo 19:30 MTV3 -kanavalla. Mikäli et ehdi jaksoa nähdä, ohjelma on katsottavissa seuraavalla viikolla MTV3 katsomosta. Jakson paras keksintö pääsee jatkoon ja finaalissa äänestetään koko keksijätehtaan voittaja. Voittajille on luvassa matka Las Vegasiin, jossa esitellään keksintöä. Mikä sopisikaan sinne paremmin kuin insinöörien suunnittelema sauna!

Katsothan ohjelman ja käyt äänestämässä Insinööriopiskelijat ja INSSIsaunan voittoon!

Lisätietoja projektista osoitteessa www.kinra.fi/inssisauna