IOL ry:n hallitus järjestäytyi

Insinööriopiskelijaliitto IOL ry:n vuoden 2010 hallitus järjestäytyi Helsingissä 14.01.2010.

Puheenjohtajana hallituksessa toimii helsinkiläinen 25-vuotias Joona Haavisto, joka opiskelee ohjelmistotekniikkaa. Varapuheenjohtajana ja toisena koulutuspoliittisena vastaavana toimii jyväskyläläinen niin ikään ohjelmistotekniikan opiskelija Tero Rinne (22). Tero toimii aluevastaavana Seinäjoelle, Kokkolalle, Riihimäelle sekä Helsingille, Espoolle ja Vantaalle.

Hallituksen jäsenistä kuopiolainen Juho Kauppinen (25) ja vaasalainen Jarkko Harri (24) vastaavat järjestöasioista siten, että Juhon vastuulla on oma järjestökenttä, Jarkolla alueyhdistysten ja paikallisyhdistysten välinen yhteistyö. Aluevastuupaikkakuntina Juholla ovat Varkaus, Kotka ja Mikkeli ja Jarkolla Pori, Rauma ja Turku. Aikuisopiskelijoista ja työelämäasioista kuluvana vuonna vastaa rovaniemeläinen Pauli Lopakka (25). Pauli toimii Kemin, Oulun ja Raahen aluevastaavana.

Toisena koulutuspoliittisena vastaavana, vastaten myös sosiaalipolitiikasta, toimii porilainen Jenni Huhtapelto (22). Jennin aluevastuupaikkakunnat ovat Vaasa, Tampere, Valkeakoski ja Jyväskylä. Kulttuurivastaavana tämän vuoden hallituksessa toimii raahelainen Juho Niemelä (25) toimien samalla aluevastaavana Rovaniemelle, Kajaanille, Ylivieskalle ja Kuopiolle. Kotkassa opiskeleva Jenna Matikkala (24) toimii hallituksen viestintä- ja kansainvälisyysvastaavana sekä aluevastaavana Joensuulle, Lappeenrannalle ja Imatralle.

IOL:n täydensi hallitustaan perjantaina 15.1. pidetyssä ylimääräisessä liittokokouksessa valiten hallitukseen varajäseneksi riihimäkeläisen Emilia Kokon (23). Emilia vastuulla hallituksessa on ura- ja ammattikuva–asiat ja aluevastuupaikkoina Forssa, Hämeenlinna ja Lahti.

Uuden Insinööriliiton hallituksessa Insinööriopiskelijaliittoa edustavat helsinkiläinen 27–vuotias tietotekniikan opiskelija Ville Välimäki ja hänen varajäsenensä 26-vuotias tuotantotaloutta opiskeleva Minna Suominen Raumalta.

Hallituksen yhteystiedot löytyvät IOL:n nettisivuilta osoitteesta www.iol.fi. Sähköpostit hallituksen jäsenille ovat muotoa etunimi.sukunimi@iol.fi.

Lähde: Insinööriopiskelijaliitto IOL ry