Tervetuloa osallistumaan Startti työuralle- verkkokurssille!

Kurssi alkaa tänään!

Startti työuralle -kurssi on tarkoitettu opintojensa alkupuolella oleville, eikä kurssille ole maksimiosallistujamäärää eli kaikki halukkaat voivat osallistua.

Kurssi koostuu neljästä moduulista: urasuunnittelu, työnhaun dokumentit, työsopimus ja palkkaus. Moduuleissa on itsenäisen työskentelyn tueksi videoita ja kirjallista opastusta.

Verkkokurssi toteutetaan selaimessa toimivalla campwire-alustalla.

Ensimmäinen moduuli on heti avoinna ja seuraavat moduulit aukeavat to 11.2., ma 15.2., to 18.2. Kaikki moduulit ovat avoinna kurssin loppuun asti eli voit suorittaa kurssia täysin oman aikataulusi mukaisesti. Kurssi on avoinna 8.2.-6.3.

Kurssin suoritettuaan osallistujat saavat palautetta ansioluettelosta ja kurssitodistuksen.

Kurssi alkaa tänään mutta voit aloittaa sen myös myöhemmin.

 

OSALLISTU KOULUTUKSEEN TÄSTÄ

Nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi campiwire pyytää kuponkikoodia. Jäsennumerosi toimii kuponkikoodina ja sitä käyttäessäsi kurssi on sinulle täysin maksuton.

Saat hetken päästä antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jonka jälkeen pääset rekisteröitymään campwire käyttäjäksi. Jos sinulla on jo campwire tunnukset, käytä niitä kirjautumiseen.

Jos et pääse osallistumaan kurssille jäsennumerollasi, ota yhteyttä urahallinta-asiamies Anu Kaasalaiseen sähköpostitse anu.kaasalainen@ilry.fi

Lisätiedot ja kysymykset: Asiamies Jaana Kuorelahti jaana.kuorelahti@ilry.fi ja Urahallinta-asiamies Anu Kaasalainen anu.kaasalainen@ilry.fi

JIO