Haluatko osallistua YH2-verkkokurssille?

Työnhaun ja sopimusten YH2-koulutus on päivitetty verkkokurssiksi, joka on tarkoitettu liiton aktiiveille. Kurssille ei ole maksimiosallistujamäärää eli kaikki halukkaat voivat osallistua.

Kurssi koostuu neljästä moduulista: urasuunnittelu, työnhaun dokumentit, työsopimus ja palkkaus. Moduuleissa on itsenäisen työskentelyn tueksi videoita ja kirjallista opastusta. Kurssin suorittaminen edellyttää moduulien tehtävien palautuksen.

Verkkokurssi toteutetaan selaimessa toimivalla campwire-alustalla.

Ensimmäinen moduuli on heti avoinna ja seuraavat moduulit aukeavat ma 9.11., to 12.11. ja ma 16.11. Kaikki moduulit ovat avoinna kurssin loppuun asti eli voit suorittaa kurssia täysin oman aikataulusi mukaisesti. Kurssi on avoinna 4.-30.11. Kaikki tehtävät pitää olla palautettuna ma 30.11. mennessä.

Kurssin suoritettuaan osallistujat saavat palautetta tehdyistä tehtävistä, todistuksen ja kurssipalkinnon.

Kurssi suoritettaan ensimmäistä kertaa verkossa, joten toivomme aktiivista osallistumista myös aikaisemmin YH2-koulutukseen osallistujilta. Keräämme kurssin lopussa palautetta ja kaikki kehitysehdotukset ovat tervetulleita.

 

KLIKKAA TÄSTÄ OSALLISTUAKSESI

 

Nimen ja sähköpostiosoitteen lisäksi campiwire pyytää kuponkikoodia. Jäsennumerosi toimii kuponkikoodina ja sitä käyttäessäsi kurssi on sinulle täysin maksuton.

Saat hetken päästä antamaasi sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin, jonka jälkeen pääset rekisteröitymään campwire käyttäjäksi. Jos sinulla on jo campwire tunnukset, käytä niitä kirjautumiseen.

Jos et pääse osallistumaan kurssille jäsennumerollasi, ota sähköpostitse yhteyttä urahallinta-asiamies Anu Kaasalaiseen sähköpostitse anu.kaasalainen@ilry.fi

Lisätiedot ja kysymykset: Asiamies Jaana Kuorelahti jaana.kuorelahti@ilry.fi ja Urahallinta-asiamies Anu Kaasalainen anu.kaasalainen@ilry.fi

 

JIO