Jyväskylän Insinööriopiskelijat JIO ry vaikuttaa paikallisesti Jyväskylässä ja ajaa tekniikanalan opiskelijoiden etuja ammatillisena etujärjestönä. JIO ry kuuluu yhtenä paikallisyhdistyksenä Insinööriopiskelijaliitto IOL:n ja toimii insinöörikoulutuksen edunvalvojina yhdessä Insinööriliiton sekä paikkakunnallisen Keski-Suomen insinöörien kanssa.

JIO ry on perustettu vuonna 1982. toiminta painottuu niin koulutuspolitiikan kuin tapahtumien järjestämiseenkin. Teemme yhteistyötä myös muiden koulutusalajärjestöjen sekä opiskelijakunnan kanssa.


Järjestömme jokavuotisia tapahtumia ovat mm. vapun alla tapahtuva tekniikan tempaus sekä yhteiset pikkujoulut koulutusalajärjestö JASTO ry:n kanssa. Vappuna myös perinteisesti lakitetaan Schaumanin patsas. Suurimmat valtakunnalliset Insinööriopiskelijatapahtumat eivät myöskään jätä meitä kylmiksi, vaan järjestämme Jyväskylästä pääkampukselta edulliset kyyditykset niin ASTin-risteilylle kuin Insinööriopiskelijapäivillekin.

A photo posted by JIO Ry (@jio_ry) on

 

Joka vuosi järjestetään myös monia sauna-iltoja sekä kevät- ja syyskokoukset. Syyskokouksessa valitaan vuosittain vaihtuva hallitus ja koko jäsenistö on tervetullut paikalle. Koulutukseen liittyen, palkitsemme vuosittain myös insinöörien parhaan opettajan jäsenistön äänestyksen perusteella.

 

A photo posted by JIO Ry (@jio_ry) on

 

Paikallisia jäsenetuja ovat mm. haalarialennus ja tapahtuma alennukset. Liittymällä Insinööriopiskelijaliittoon saa myös kaikki Insinööriliitto IL ry:n tarjoamat jäsenedut itselleen.

A photo posted by JIO Ry (@jio_ry) on