JIO goes ASTin

HUOM! Jokaisen risteilylle ilmoittautuvan tulee ilmoittautua erikseen, jotta saamme kaikkien osallistujien yhteystiedot, jolloin tieto saadaan kulkemaan kaikille suoraan.

Hiio-hoi ja jallua pullo (jos toinenkin)! Oletko juuri opintosi aloittanut taikka aloittavanmielinen tekniikan opiskelija? Jos vastaus on kyllä tai todellakin, niin olet tervetullut lähtemään mukaamme ASTin-risteilylle! ASTin eli aloitteleville ja aloittelevamielisille opiskelijoille tarkoitettu risteily on joka syksy järjestettävä Insinööriopiskelijaliiton tapahtuma, jossa uudet opiskelijat voivat tutustua insinöörikulttuurin kiehtovaan maailmaan. Tänä vuonna risteilyllä on ohjelmassa mm.rastikierros, toogabileet ja insinöörikaraoken mestaruuskisat.Risteily on erinomainen paikka verkostoitua muiden paikkakuntien opiskelijoihin kanssa taikka oman oppilaitoksen muihin tekniikan opiskelijoihin.

Mahdollisen innostuksen valtaamana saatat tulla kysyneeksi itseltäsi, että millä ihmeellä pääset näille ikimuistoisille bakkanaaleihin. Hätä ei ole tämän näköinen, koska olemme hankkineet kolme bussia, jotka kyyditsevät meidät välillä JKL-TKU-JKL, ja jotka ovat hinnoiteltu opiskelijaystävällisiksi. Sinun tulee vain huolehtia mahdollisista hyttikumppaneista, jotta osaamme sijoittaa sinut ja ystäväsi samaan hyttiin. Hytit ovat 2 ja 4 hengen hyttejä. Lisäinfoa löydät alla olevan linkin kautta: https://drive.google.com/file/d/0B_QbcE2TnJpBQzNjaU5GTW1mNE0/view

Tervetuloa risteilemään kanssamme!

Mitä: Risteily aloitteleville ja aloittelevamielisille opiskelijoille
Missä: M/S Galaxyssa
Milloin: 24.9.-25.9.2015
Paljonko tiketit maksavat: 32 euroa IOL-jäsenille, ei-jäsenille 50 euroa. Hinta sisältää bussimatkan. Tiketti sisältää myös 10,5 euron ruokalipun. Linkki ilmoittautumiseen: http://goo.gl/forms/dfKNdiJrBP

HUOM!

Ilmoittautuminen on sitova, tarkoittaen, että ilmoittautunut on velvollinen maksamaan risteilystä aiheutuvat kustannukset yhdistykselle, eikä niitä hyvitetä takaisin mikäli henkilö joutuu jostain syystä perumaan matkansa. Jokainen huolehtii bussin siisteydestä kuljetuksien aikana. Mikäli jotain lisäkuluja bussien siivouksesta aiheutuu, on matkaan osallistuja velvollinen korvaamaan oman osuutensa summasta.

JIO